Our work for

Ondernemers Club Vragender

Woord Highlight

Branding, webdesign, grafisch design, conceptontwikkeling

Sfeer: Strak, professioneel & toegankelijk

Branche: Vereniging

Ondernemers Club Vragender is de club voor ondernemers uit Vragender. De ondernemersclub houdt zich bezig met projecten die het dorp zowel economisch, duurzaam als sociaal meer leefbaar maken. Tevens organiseren ze tal van interessante activiteiten om zo de onderlinge contacten te stimuleren, kennis te verruimen en belangen te verdedigen.

Aan ons de taak om een passende website te ontwikkelen.

Ons ontwerp voor de website ademt de kernwaarden van de Vragender Ondernemersclub: groei, samenwerking en toekomstgerichtheid. Met een strakke en overzichtelijke lay-out, hebben we de perfecte balans gevonden tussen professionele uitstraling en toegankelijkheid.

Op de website hebben we een speciale ruimte gecreëerd om de bruisende activiteiten van de ondernemersclub te tonen. Daarnaast is er een ‘leden’ pagina waarmee bezoekers inzicht krijgen in de verscheidenheid aan ondernemingen die aangesloten zijn bij de ondernemersclub. Om de samenwerking te bevorderen, hebben we de mogelijkheid toegevoegd voor ondernemers om eenvoudig contact met elkaar op te nemen.

Goal

Een strak, professioneel & toegankelijke website die ondernemers met elkaar verbindt en de diverse en bruisende activiteiten weergeeft.